Iscador 14 ampulla

0 out of 5

54,000Ft

A fagyöngy-injekció kúra kivételesen hatékony beavatkozásnak számít szerte a világon. A fagyöngy hatóanyagai: a viszkotoxinok, proteinek, lektinek, alkaloidok, poliszaharidok,

Leírás

A fagyöngy-injekció kúra kivételesen hatékony beavatkozásnak számít szerte a világon. A fagyöngy hatóanyagai: a viszkotoxinok, proteinek, lektinek, alkaloidok, poliszaharidok, az arginin lúgosító hatásukkal gátolják a sejtosztódást, oldják a tumorsejtek falát, javítják a szívműködést, aktivizálják a fehérvérsejt képződést, növelik a fájdalomcsillapító hatású béta endorfin termelését és stimulálják a csecsemőmirigyet, így növelik az immunrendszer aktivitását. Mindezek következtében javul a beteg általános állapota, az étvágya, a testtömege, helyreáll a szervezet vegetatív ritmusa, javul a vérképe, csökken a fájdalma és a tumor növekedése. Az áttétképződés esélye kisebb, mérséklődik a kemoterápia és a sugárkezelés hatása és csökken az ödémaképződés.Kilencven évvel ezelőtt az Iscador-t először Svájcban használták, azóta sikere töretlen, ez a leggyakrabban használt fagyöngy-kezelés a világon. Főbb funkciója, hogy serkenti az immunrendszert, amely így lassítja a rákos sejtek növekedését mindezt nagyon kevés mellékhatással. Az Iscador-t gyakran használják együtt olyan kezelésekkel, mint például: a műtét, a kemoterápia, a sugárkezelés és az alternatív rákterápiák.
Bevezető fázis: Minden Iscador®-terápia a 0-s széria (alacsony dózis) adásával kezdődik, hogy az egyéni reakciós képességet ki lehessen deríteni.

fenntartó fázis: a bevezetést a hosszú távú és tartós, individuálisan optimalizált dózis kiválasztását követően kétféle módon lehet folytatni: ritmikusan váltakozó módon lehet a különböző koncentrációjú ampullákat egymás követően adagolni, vagy az Iscador® spezial készítménnyel konstans dózist (5 mg) adva szünet nélküli kezelés is folyhat.

Különféle daganatokhoz különféle származású és betűjelű ampullák használandók.

Hogy milyen típusú daganatnál milyen eredetű fagyöngy injekciót kell használni, azt az orvos dönti el.

A változó dózisú Iscador Seriák adagolása:

Először a Seria 0-ból 2 dobozt kell heti 2-3x adagolva a daganathoz közeli területre bőr alá beadni.

Majd ezt követi a Seria I, amiből szintén 2 doboznyit kell heti 2-3x beadni.

A továbbiakat az egyéni érzékenység és reakciók döntik el. Ha az orvos úgy ítéli meg, hogy a Seria II kell, akkor azzal kell folytatni a kezelést.

Általában minden 2. doboz beadását követően 1 hét szünetet szokás tartani, más sémák szerint 3 havonta 1 hónapot, ismét más esetben nem kell szünetet tartani. Ezt az orvos dönti el – attól is függően, hogy ki milyen állapotban van, milyen kezeléseket folytat, hogyan változnak a leletei…

Figyelem! Az ampullákat a dobozból szigorúan a számozás szerint szabad csak sorban felhasználni, mert a számokkal növekszik a hatóanyag tartalom is.

Az injekciót a bőr alá kell (subcutan) adagolni, ahogy egy inzulin v. vérhígító injekciót is – a legvékonyabb tűvel a bőr fertőtlenítése után.

Reakciók a beadást követően:

A beadás helyén nagyjából az 1 mg-os adagnál már kisebb-nagyobb bőrpír jelenik meg a szúrás helyén fél-1 nappal később. A bőr nemcsak piros lesz, hanem kicsit duzzadt és viszket is. Ezért kell a beadási helyet váltogatni. Pl. jobb, majd bal felkar, aztán a hát bőre jobb, majd baloldalon… Ehhez az orvos instrukcióit kell követni.

A bőrön jelentkező piros duzzanat a hatóanyag mennyiségétől és az egyéni reakcióktól, az immunrendszer válaszától is függ.

Ideális esetben zöld diónyi – kis almányi átmérőjű kell legyen.

Ha ennél nagyobb (p. tenyérnyi), akkor az adag túl nagy, és az orvossal konzultálva kell megbeszélni, hogy milyen módon kell haladni a további adagolással.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

 

Emésztőrendszer
Férfi
nyelv, szájüreg, nyelőcső Qu M
gyomor, máj, epe, lép Qu c. Cu M c. Cu
hasnyálmirigy Qu c. Cu M c. Cu
vékonybél, vastagbél, végbél Qu c. Hg M c. Hg

 

Urogenitális rendszer
Férfi
vese Qu c. Cu M c. Cu
hugyhólyag Qu c. Arg M c. Arg
prosztata, here, pénisz Qu c. Arg
méh, petefészek, hüvely M c. Arg
Mellrák
Férfi
Menopauza előtt M c. Arg
M c. Hg
Menopauzát követően P c. Hg
Légzőrendszer
Férfi
orr, garat P P
pajzsmirigy, gége Qu M
tüdő, légutak Qu c.Hg P c. Hg
alternatíva alternatíva
U c. Hg
Más daganatos betegségek
Férfi
Bőrrák P P
vagy vagy
P c. Hg P c. Hg
Végtagok Qu M
Jelmagyarázat
Típusok Szériák (errősség)
Arg: ezüst M: alma Seria 0 0,01mg – 1mg
Cu: réz P: fenyő Seria I 0,1mg – 10mg
Hg: higany U: szilfa Seria II 1mg – 20mg
Qu: tölgyfa
X