Aktív szén 300mg.365db.

0 out of 5

9,900Ft

Nagyon sok embert bántanak a szelek , a gyomorfekély és az élelmiszer-intolerancia. 1813-ban egy Bertrand nevű kémikus nagyközönség előtt bevett 5 gr arzént (1 púpos kávéskanálnyi), ami 150 ember halálához elegendő.

KategoriakEmésztés

Leírás

Nagyon sok embert bántanak a szelek , a gyomorfekély és az élelmiszer-intolerancia. 1813-ban egy Bertrand nevű kémikus nagyközönség előtt bevett 5 gr arzént (1 púpos kávéskanálnyi), ami 150 ember halálához elegendő.A mai kutatások azt bizonyítják, hogy megköti a vírusokat és a baktériumokat is, sőt a baktériumok termelte mérgeket a belekben (vagy fordítva). Az aktív szén végtelenül porózus szerkezete egyedülálló! 1 gr szén felülete kb. 800 nm2, így hatalmas felületen hasznosul, nagy mennyiségű gáz vagy folyadék fázisú anyag megkötését teszi lehetővé. Az elszíneződött fogakat is helyre rakja. A titka abban rejlik, hogy a tanninokat támadja. A tanninok – más néven csersav – felelősek azért, amiért a kávé, a tea és a különböző ételek befogják a fogakat. .Ez a termék lehetővé teszi mindenki számárra , hogy újból szocializálódjon , anélkül, hogy félne a kínos incidensektől.

Adagolás: alkalmanként napi 1 kapszula

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X