Acai kivonat 90db , 600mg/kapszula

0 out of 5

16,800Ft

Az acai fa (Euterpe oleracea) az amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Bogyó terméséről híres, amely bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető.

KategoriakAcai kivonat

Leírás

Az acai fa (Euterpe oleracea) az amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Bogyó terméséről híres, amely bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető. Az acai bogyó az egyik legerősebb antioxidáns hatású növény, szabályozza a koleszterinszintet, igazi „szuper élelmiszer”.Elképesztő mértékű antioxidánst, valamint rengeteg vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Csökkenti a kockázatát annak, hogy a szervezetben gyulladásos és daganatos betegségek alakuljanak ki.Vizelethajtó, értágító és szívizom-stimuláló hatása segíti a szervezetet. Védi a prosztata és az egész immunrendszer helyes működését,segít felvenni a küzdelmet a szabadgyökök káros hatásaival szemben.Gyorsítja az anyagcserét, ezáltal megakadályozza a tápanyagok lerakódását, ebből adódik zsírégető tulajdonsága.Az acai rendkívül gazdag szerves növényi fehérjében, ami emésztéskor nem termel koleszterint és könnyebben lebontható és szállítható az izmokhoz, mint az állati fehérjék.A bogyó igen gazdag E-vitamin forrás is, mely szintén erősíti az immunrendszert. Az emészthetetlen rostok csökkentik egyes rákfajták kialakulásának a veszélyét is.Az acai bogyóban található teobromin is, mely egy olyan stimuláns, amit gyakran összekevernek a koffeinnel. Hatása azonban más a szervezetre: ez egy gyengébb, nyújtott hatású hangulatjavító stimuláns, míg a koffeinnek azonnali és erős élénkítő hatása van.Sokáig egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen lehetett hozzájutni az acaihoz, de szerencsére a korszerű feldolgozási módszerek ma már lehetővé teszik, hogy hozzánk is eljusson, mégpedig a kivonata kapszulázott formában.
Adagolás: Napi 1-3 kapszula
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X